Aika: 5.-6.2.2025 ke-to klo 9.00-12.00
Kurssi toteutetaan etäopetuksena. Etäopetukseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on verkkoyhteys, äänentoisto sekä mikrofoni (laitteen omat yleensä riittävät). Kamera on suositeltava.
Tavoite ja sisältö: Miten hyödyntää tekoälyä fiksusti palvelujen ja tuotteiden kehittämisessä?
Generatiivisesta tekoälystä on lyhyessä ajassa tullut tärkeä liiketoiminnan kehittämisen työkalu. Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa:
- Saat kattavan käsityksen keskustelevan (generatiivisen) tekoälyn perusperiaatteista ja tärkeimmistä työkaluista
- Opit hyödyntämään tekoälyä palvelukehityksessä asiakastutkimuksen suunnittelusta analysointiin ja ideointiin, prototypointiin ja aina palvelujen dokumentointiin ja optimointiin saakka.
- Opit tunnistamaan itsellesi tärkeitä mahdollisuuksia tekoälyn hyödyntämiselle käytännönläheisten esimerkkien ja ryhmäkeskustelujen kautta
- Kehität tekoälyn keskustelutaitojasi (promptaaminen) konkreettisten case-harjoitusten avulla
- Luot itsellesi helposti käytäntöön vietävän työkalupakin, joka auttaa sinua sekä tehostamaan että oivaltamaan tekoälyn avulla
Kohderyhmä: Tämä oivalluttava koulutus on kaikille palvelu-ja tuotekehityksestä kiinnostuneille uteliaille mielille, jotka haluavat päästä liikkeelle tai syventää osaamistaan generatiivisen tekoälyn käytöstä ja nähdä missä menemme nyt ja mitä on odotettavissa. Voit olla esimerkiksi pienyrittäjä, joka haluaa varmuutta omien tuotteidensa ja palvelujensa kehittämiseen, asiakkaan ääntä vahvemmin viestintäänsä etsivä markkinoinnin ammattilainen, tai palvelumuotoilija, joka haluaa vahvistaa omaa ammatillista osaamistaan.
Kouluttaja: Palvelu- ja liiketoimintamuotoilija Sami Oinonen. Sami on hyvin kokenut tuote- ja palvelukehittäjä, kouluttaja ja yritysvalmentaja, jolle tärkeintä on tuottaa arvoa ihmisymmärryksen avulla. Sami on kehittänyt palveluja ja toimintaa yli 20 vuoden kokemuksella toimijoille kuten ABB, Fazer, Kone, Nokia, Posti, Suunto ja Vero.
Kesto: 7 ot
Osallistumismaksu: 149€
"Erinomainen koulutus ja luennoitsija" - Opiskelijapalaute edellisestä toteutuksesta 20.-21.11.2024