Ilmoittautuminen

Ilmoittautu­minen

Ilmoittautumisohjeet

Voit ilmoittautua kursseillemme verkossa. Kurssipaikka maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Kesäyliopiston toimisto ottaa sinuun yhteyttä, jos kurssille vapautuu paikka.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen ilmoittautumisvahvistuksen. Huomioithan, että voit osallistua kurssille vasta, kun paikkasi on vahvistettu. Ilmoittautumatta osallistumisesta peritään kurssimaksun lisäksi hallinto- ja laskutuskulut (40 euroa).

Kurssiohjeet toimitetaan viimeistään yksi arkipäivä ennen kurssin alkamispäivää. Kurssin ajantasaiset tiedot voit tarkastaa aina kurssin tiedoista verkkosivuiltamme.

Tutustuthan myös peruutusehtoihimme ennen ilmoittautumista, sillä ilmoittautumiset ovat sitovia.

Huomaathan, että kurssien osallistujia ei ole vakuutettu kesäyliopiston puolesta.

Yritys- ja erälaskutus

Voit ilmoittautua yrityslaskulla, jos työnantajasi maksaa kurssimaksun. Joillakin kursseilla on myös mahdollista maksaa kurssimaksu erissä. Mahdollisuus erälaskutukseen on mainittu kurssitiedoissa. Laskutettaviin kurssimaksuihin lisätään 5 euron laskutuslisä.

Mikäli työnantaja ei maksa kurssimaksua, se peritään osallistujalta.

Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksaminen

Useiden taide-, liikunta- ja musiikkikurssien kurssimaksuja voi maksaa Epassi ja Smartum kulttuuri- ja liikuntaeduilla. Löydät kurssin kuvauksesta maininnan, jos kurssi on mahdollista maksaa edulla. 

Huomioithan, että kulttuuri- ja liikuntaedut ovat henkilökohtaisia, eli niitä voi käyttää vain omien kurssien maksamisessa.

Opiskelija-alennukset

Opiskelija-alennukset ovat kurssikohtaisia ja koskevat niitä korkeakoulujen perustutkinto-opiskelijoita sekä toisen asteen opiskelijoita, jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi oppilaitokseensa.

Mahdollinen opiskelijahinta on aina mainittu erikseen kurssin hintatiedoissa.

Saadaksesi opiskelija-alennuksen valitse opiskelijahinta ja täytä opiskelijanumerosi sekä oppilaitoksen nimi ilmoittautumislomakkeella.

Huomaathan, että opiskelija-alennus on henkilökohtainen eikä sitä voida soveltaa työnantajan tai yrityksen maksamiin kurssimaksuihin.