Ilmoittautuminen

Ilmoittautu-minen

Ilmoittautumisohjeet

Voit ilmoittautua kursseillemme verkossa. Kurssipaikka maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Kesäyliopiston toimisto ottaa sinuun yhteyttä, jos kurssille vapautuu paikka.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen ilmoittautumisvahvistuksen. Huomioithan, että voit osallistua kurssille vasta, kun paikkasi on vahvistettu. Ilmoittautumatta osallistumisesta peritään kurssimaksun lisäksi hallinto- ja laskutuskulut (40 euroa).

Kurssin alkamisesta ei lähetetä erillistä muistutusta. Tarkistathan kurssitiedot ennen kurssin alkamista.

Tutustuthan myös peruutusehtoihimme ennen ilmoittautumista, sillä ilmoittautumiset ovat sitovia.

Yritys- ja erälaskutus

Voit ilmoittautua yrityslaskulla, jos työnantajasi maksaa kurssimaksun. Joillakin kursseilla on myös mahdollista maksaa kurssimaksu erissä. Mahdollisuus erälaskutukseen on mainittu kurssitiedoissa. Laskutettaviin kurssimaksuihin lisätään 5 euron laskutuslisä.

Mikäli työnantaja ei maksa kurssimaksua, se peritään osallistujalta.

Opiskelija-alennukset

Opiskelija-alennukset ovat kurssikohtaisia ja koskevat niitä korkeakoulujen perustutkinto-opiskelijoita, jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi korkeakouluunsa.

Mahdollinen opiskelijahinta on aina mainittu erikseen kurssin hintatiedoissa.

Saadaksesi opiskelija-alennuksen valitse opiskelijahinta ja täytä opiskelijanumerosi sekä oppilaitoksen nimi ilmoittautumislomakkeella.

Huomaathan, että opiskelija-alennus on henkilökohtainen eikä sitä voida soveltaa työnantajan tai yrityksen maksamiin kurssimaksuihin.