Suomalainen eroseminaari

Aika: 29.8.-14.11.2024 Kurssin aikana kokoonnutaan 11 kertaa, 3h kerrallaan, pääsääntöisesti kerran viikossa torstaisin klo 17.00-20.00. Syyslomaviikon kurssiaikataulu täsmentyy myöhemmin. Tarkemmat päivämäärät täsmentyvät elokuun alussa.

Sisältö: Onko rakkaussuhteesi päättynyt?  Koetko tärkeäksi käsitellä tunteitasi, eroajatuksiasi ja kokemuksiasi? Haluatko ymmärtää itseäsi ja tunteitasi paremmin?

Suomalainen eroseminaari on koulutetun vetäjän ohjaama 11 kerran kokonaisuus vertaisryhmässä eron käsittelyn ja eropohdintojen tueksi.  Ryhmässä käsitellään eroon liittyviä  kysymyksiä, tunteita ja tapahtumia sekä luodaan itselle toiveikasta tulevaisuutta. 

Ryhmä kokoontuu 11 kertaa (11 x 3 tuntia) tärkeiden aiheiden parissa. Ryhmässä pääset ennen kaikkea oppimatkalle itseesi, mutta saat kokea myös vertaistuen ja hyvän ohjauksen voiman oman erosi käsittelyssä. Kurssi sopii eronneille sekä eroa harkitseville. Uusitussa menetelmässä keskitytään myös uusperheproblematiikkaan, sekä lapsen asemaan erossa.

Suomalainen eroseminaari on opetuksellinen menetelmä, työmalli, joka perustuu osallistujan omaan aktiivisuuteen, yhteiseen keskusteluun, vertaistukeen, pienryhmätyöskentelyn sekä erilaisiin harjoituksiin.      

Kurssikirjallisuutena käytämme B. Fisherin Jälleenrakennus - Kun suhteesi päättyy ja Marianna Stolbow: Erosta eteenpäin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan elämäsi tärkeimmälle matkalle itseesi.

Kouluttaja: Tiina Järvikangas, kasvatustieteen maisteri, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, erityisopettaja.

Kesto: 44 ot  

Kurssimaksu: 490€