Keväisiä kasvitutkielmia Ebba Masalinin henkeen

Aika: 14.4., 28.4. & 12.5.2023 perjantaisin klo 17.30-20.45

Tavoite ja sisältö: Tämä lyhytkurssi on suunnattu sinulle, joka haluat kokeilla puuvärien tenhoa ja niiden herkullista ilmaisuvoimaa kolmen kerran kurssilla. Kurssin aikana tutustutaan paitsi puuväreihin ja teräviin piirtimiin, myös värilliseen piirustuspohjaan Ebba Masalinin hengessä. Piirretään kasveja ja luodaan tunnelmia alkukeväisen valon siivilöimässä toivorikkaan kasvun hengessä. Värit etsivät paikkaansa vielä ujoina, mutta varmoina tulevasta kasvukaudesta. Voit olla vasta-alkaja tai jo pidempään piirtänyt – kurssin painotus on leppeässä työskentelyssä ja iloa tuottavassa sisällössä. Rauhallinen piirustushetki on myös meditatiivinen kokonaisuus joka kruunaa päivän.

Kurssipaikalta voit hankkia omakustannehintaan kaiken kurssilla tarvittavan välineistön, joskin omista puuväreistä on etua ja iloa.

Tarvikkeet:

Voit tuoda mukanasi seuraavia tarvikkeita:

-lyijykyniä

-kumi

-terotin

-puuvärejä

-luonnoslehtiö

-fiksatiivi

Kaikkia edellä mainittuja tarvikkeita voit myös käyttää pienen materiaalimaksun hinnalla, joten kurssille osallistuminen ei vaadi suuria etukäteisinvestointeja.

Varsinaiset työt teemme kurssipaikalta omakustannehintaan ostettaville papereille.

Kesäyliopiston ilmoittautumisvahvistuksella saat 10–20 % alennusta  Temperan (Uudenmaankatu 16) ja 20 % alennusta Taidemaalariliiton  Taiteilijatarvikevälityksen (Erottajankatu 9 B) normaalihintaisista  taidetarvikkeista.

Yhteistyössä: Helsingin Taiteilijaseura 

Ks. lisää opettajasta Instagram-tililtä @eija_keskinen