Aika: 25.11.–20.12. ma, ti ja pe klo 10.00–13.30
Huom: ei opetusta pe 6.12. Korvaava kerta to 5.12.
Sisältö: Asuminen, ruoka, työ, ammatit, loma, matkustaminen. Asiointia mm. ravintolassa ja hotellissa. Paikallissijat, sanatyyppejä, objekti, verbien astevaihtelua, ainesanojen partitiivi. Tutustuminen puhekieleen.
Opetuskieli: Suomi
Lähtötaso: A1.1
Edeltävät opinnot: Kesäyliopiston Suomea intensiivisesti 1 tai muutoin hankitut vastaavat taidot
Oppikirja: Gehring - Heinzmann, Suomen mestari 1 (Kappaleet: 6 - 9) Huom! kurssilla käytössä kirjan uudistettu painos 2020.
Suoritustapa: Kurssin kesto on 4 oppituntia päivässä, yhteensä 52 tuntia. Viikossa kontaktiopetusta on 12 tuntia.
Lue lisää Suomea intensiivisesti -kurssien lähtötasoista ja oppimateriaaleista Opiskelu kesäyliopistossa -> Suomi toisena / vieraana kielenä.
The course covers the following topics and grammar: Home, food, work, occupations, holidays and traveling. You will learn how to communicate in everyday situations in restaurants, hotels etc. Cases of locality, word types, the object, consonant gradation and other changes in the stems of verbs, the partitive of uncountable nouns. An introduction to spoken Finnish.
The course is taught in Finnish.
Starting level: A1.1
Previous studies: Intensive Finnish 1 (Summer University) or equivalent skills
Textbook: Gehring - Heinzmann, Suomen mestari 1 (Chapters: 6 - 9) NB! The course uses the newest edition of the book (2020)
Read more about Suomea intensiivisesti courses starting levels and textbooks Studying at Summer University -> Finnish language courses.