Lahjakortti – 100 euroa

Haluatko antaa ystävällesi lahjan, jossa on ajatusta? Kesäyliopiston lahjakortilla saa tiedettä, taidetta, elämyksiä - eikä se kuormita kaatopaikkoja.

Lahjakortti on voimassa ostopäivästä seuraavan vuoden loppuun ja sen voi käyttää kurssimaksuun tai osana kurssimaksua, mille tahansa kesäyliopiston kurssille.

Verkkomaksuna toteutettuja lahjakortteja on kolmenhintaisia: 20 euron, 50 euron ja 100 euron.  Mikäli haluat ostaa jonkin muun hintaisen lahjakortin, pyydämme ottamaan yhteyttä kesäyliopiston toimistoon: 020 779 2400 tai info(at)hsky.fi.

Lahjakortti tomitetaan sähköisesti sähköpostitse.

Ohjeet lahjakortin ostoon:

1. Klikkaa "Ilmoittaudu"

2. Täytä lahjakortin toimitusosoite kohtaan: Lisää sähköpostiosoite, johon lahjakortti toimitetaan (esim. lahjakortin saaja).

3. Täytä lahjakortin ostajan/maksajan tiedot lomakkeen tietoihin.

4. Käsittelemme lahjakorttiostot toimiston aukioloaikoina ja lähetämme sähköisen lahjakortin ostopäivästä seuraavana arkipäivänä. 

5. Lahjakortin saaja voi imoittautua kurssille itselleen sopivana hetkenä kohdasta Ilmoittautuminen lahjakortilla kurssille tai ottamalla yhteyttä info@hsky.fi (lahjakortissa on myös erikseen ohjeet iloittautumiseen).

Oppimisen iloa!