Viron jatkokurssi 1, 3 op

Aikataulu:
Aika: 4.9.–13.11.2024 ke klo 16.30–19.00
Loppukoe 20.11. ke klo 17.00–17.45
Uusintakoe 27.11.2024 klo 16.30–18.00 (kokeeseen ilmoittaudutaan opettajalle)

Kurssi opetetaan etäopetuksena. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, äänentoistolla ja mikrofonilla (esim. puhelimen kuulokkeiden mikrofoni, ellei tietokoneessa ole omaa). Kamera on hyvin suositeltava.

Tavoite ja sisältö: Jatkamme matkaa viron kieleen ja Viroon: puhumme ajankohtaisista aiheista, syvennämme kieliopin tuntemusta, laajennamme sanavarastoa ja jatkamme tapakulttuuriin sekä yhteiskunta-asioihin tutustumista. Tiiviisti etenevän kurssin ajalle kannattaa varata aikaa myös kotitehtävien tekoon. 

Suoritustapa: Opintopistesuoritus edellyttää hyväksytyn kokeen lisäksi 75 % läsnäoloa. Huomaathan, että myös etäoppitunneilla on oltava paikalla!

Arvosteluasteikko: hyv-hyl

Lähtötaso: A1 (Tavoitetaso kurssin aikana: A2.1). Edeltävinä opintoina viron alkeiskurssit 1 ja 2 tai vastaavat tiedot.

Kirja: Jälle Eestis!, alkuosa kirjasta. Oppikirja mukaan heti ensimmäiselle tunnille!

Korvaavuus: Kielikeskuksen viron jatkokurssi 1 (Helsingin yliopisto).

Opettaja: FM Klarika Sander-Komulainen

Kesto: 34 oppituntia. Voit myös ilmoittautua suoraan jatkokurssit 1 ja 2 yhdessä sisältävään 60 oppitunnin pakettiin.

Kurssimaksu sisältää myös Helsingin yliopiston perimät maksut.

Suoritusmerkinnät: Helsingin yliopiston opiskelijoille  suoritetut opintopisteet kirjataan suoraan opintorekisteriin. Muut  saavat opintosuoritusotteen Oma Opintopolku -palvelusta.  Suoritusmerkintä edellyttää kirjautumista Helsingin yliopiston  Sisu-järjestelmään tämän kurssin opiskelijaksi kurssin alkaessa (koskee  myös HY:n opiskelijoita). Sisu-kirjautumislinkki lähetetään  kesäyliopistosta kurssin alkaessa ja kirjautuminen tulee tehdä annettuun  viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.