Saksan alkeiskurssi 2, ryhmä A, 4 op

Aika: 31.5.–20.6. ma–to (huom. aloitus ke!) klo 16.30–19.45
Loppukoe 21.6. ke klo 16.30–18.00
Uusinta 1.8. ti klo 17.00–18.30

Kurssi opetetaan etäyhteydellä. Etäopetukseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on verkkoyhteys, kaiuttimet ja mikrofoni (laitteen omat yleensä  riittävät). Kamera on suositeltava.

Lähtötaso: A1

Sisältö: Kurssi  on tarkoitettu saksan perustiedot hallitseville, esim. kesäyliopiston  alkeiskurssin 1 suorittaneille tai muutoin vastaavat taidot  hankkineille. Kurssin aiheita ovat mm. ravintolassa ja ostoksilla  käynti, puhelinkeskustelut ja kirjalliset viestit. Kielioppi: datiivi,  omistuspronominit ja verbin perfekti. Tämä intensiivisesti etenevä  kurssi sisältää runsaasti kotitehtäviä. 

Korvaavuus: Alkeiskurssi 1 vastaa kielikeskuksen saksan alkeiskurssia 1 ja  alkeiskurssi 2 vastaa saksan alkeiskurssia 2 (Helsingin yliopisto).

Suoritustapa: Osallistuminen lähiopetukseen, kotitehtävät ja loppukoe. Opintopistesuoritukseen vaaditaan hyväksytyn loppukokeen lisäksi 75 %  läsnäolo etäoppitunneilla. 

Arvosteluasteikko: hyv-hyl

Kirja: Freut mich 1, kpl 7–12

Suoritusmerkinnät: Helsingin yliopiston  opiskelijoille  suoritetut opintopisteet kirjataan suoraan  opintorekisteriin. Muut  saavat opintosuoritusotteen Oma Opintopolku -palvelusta.   Suoritusmerkintä edellyttää kirjautumista Helsingin yliopiston   Sisu-järjestelmään tämän kurssin opiskelijaksi kurssin alkaessa (koskee   myös HY:n opiskelijoita). Sisu-kirjautumislinkki lähetetään   kesäyliopistosta kurssin alkaessa ja kirjautuminen tulee tehdä  annettuun  viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Kurssimaksu: 112 € / 87 €, sisältää Helsingin yliopiston perimät maksut.