El apasionante mundo del español 6 – verkkokurssi

Aika: 27.1.–28.4.2025

29.1 ke klo 18.15–19.15 vapaaehtoinen oppitunti Zoomissa (espanjaksi), jossa käydään läpi miten kurssi toimii (espanjaksi)

Kuvaus: Haluatko oppia espanjaa, mutta oppituntien aikataulut eivät sovi sinulle, tai oletko osallistunut kasvokkain pidettäville kursseille ja haluat oppia espanjaa nopeammin, syvällisemmin ja tehokkaammin? Tervetuloa opiskelemaan espanjaa omassa tahdissasi! Tällä itseopiskelukurssilla voit oppia ja kerrata espanjan kielioppia missä ja milloin tahansa. Opettaja jakaa kielioppiin liittyviä videoita ja harjoituksia oppimisalustalle joka viikko, ja opiskelijalla on viikko aikaa käydä läpi materiaalia. Kurssi sisältää runsaasti kielioppi- ja sanavarastovideoita, tekstejä, kirjoitusharjoituksia, kertausharjoituksia ja henkilökohtaisen palautteen. Jokainen kurssi sisältää runsaan määrän kielioppi- ja sanavarastovideoita, tekstejä, kirjoitusharjoituksia, kertausharjoituksia ja henkilökohtaiset palautteet. Kurssilla tapaamme Zoomissa kerran kurssin alussa 29.1. klo 18.15 – 19.15, jolloin käydään läpi miten kurssi toimii. Kurssi on mahdollista käydä myös osallistumatta Zoomin oppitunnille.

Kurssi sisältää espanjan kielioppia, kuunteluharjoituksia ja lukutehtävia. Kieliopista käsitellään: Subjuntivo - Imperfecto (viajara/viajase), perfecto (haya viajado) y pluscuamperfecto (hubiera o hubiese viajado; veremos también el futuro compuesto (habré viajado) y el condicional compuesto (habría viajado); además, veremos los pronombres de objeto directo e indirecto (lo, la, les, se, etc.,), los verbos de cambio y muchos temas interesantes de vocabulario. Taitotaso B1.2.. Kurssin päättyessä opiskelija on kehittänyt ymmärrystään espanjan kieliopista ja sanastosta, lukee ja ymmärtää tekstejä, kirjoittaa lauseita ja oppii espanjalaisesta kulttuurista.

Kurssilla on monia hauskoja aktiviteetteja, joissa voit oppia espanjaa samalla nauttien. Kurssilla hyödynnetään leikinomaista oppimista, mikä tekee kielen opiskelusta interaktiivista ja motivoivaa. 

Opettaja: Diego Martinez
Oppitunnit: 24 ot

Kurssin aikataulu:
  • Ke 29.01.2025 18:15-19:15 Etäopetus
Lisää kurssi omaan kalenteriisi