El apasionante mundo del español 2 – verkkokurssi

Aika: 27.1.–28.4.2025

29.1.2025 ke klo 17.00–18.00 vapaaehtoinen oppitunti Zoomissa, jossa käydään läpi miten kurssi toimii

Kuvaus: Haluatko oppia espanjaa, mutta oppituntien aikataulut eivät sovi sinulle, tai oletko osallistunut kasvokkain pidettäville kursseille ja haluat oppia espanjaa nopeammin, syvällisemmin ja tehokkaammin? Tervetuloa opiskelemaan espanjaa omassa tahdissasi! Tällä itseopiskelukurssilla voit oppia ja kerrata espanjan kielioppia missä ja milloin tahansa. 

Opettaja jakaa kielioppiin liittyviä videoita ja harjoituksia oppimisalustalle joka viikko, ja opiskelijalla on viikko aikaa käydä läpi materiaalia. Kurssi sisältää runsaasti kielioppi- ja sanavarastovideoita, tekstejä, kirjoitusharjoituksia, kertausharjoituksia ja henkilökohtaisen palautteen. Jokainen kurssi sisältää runsaan määrän kielioppi- ja sanavarastovideoita, tekstejä, kirjoitusharjoituksia, kertausharjoituksia ja henkilökohtaiset palautteet. Kurssilla tapaamme Zoomissa kerran kurssin alussa 29.1. klo 17.00 – 18.00, jolloin käydään läpi miten kurssi toimii. Kurssi on mahdollista käydä myös osallistumatta Zoomin oppitunnille.

Kurssi sisältää espanjan kielioppia, kuten säännöllisten verbien preesens-muodon, refleksiiviverbit, epämääräinen ja määräinen artikkelit, demonstratiivit, prepositiot tykkätä verbi, kysymyssanat, jne. Lisäksi kurssilla opitaan runsaasti uutta sanastoa. Taitotaso A1.2. Kurssin päättyessä opiskelija on kehittänyt ymmärrystään espanjan kieliopista ja sanastosta, lukee ja ymmärtää tekstejä, kirjoittaa lauseita ja oppii espanjalaisesta kulttuurista.

Kurssilla on monia hauskoja aktiviteetteja, joissa voit oppia espanjaa samalla nauttien. Kurssilla hyödynnetään leikinomaista oppimista, mikä tekee kielen opiskelusta interaktiivista ja motivoivaa. 

Opettaja: Diego Martinez
Oppitunnit: 24 ot

Kurssin aikataulu:
  • Ke 29.01.2025 17:00-18:00 Etäopetus
Lisää kurssi omaan kalenteriisi