Eläinten oikeudet -webinaarisarja

Miksi eläimellä on tai ei ole merkitystä? Onko eläimillä lain silmissä oikeuksia? Kuinka lainsäädäntö suojelee eläimiä? Mikä on laillisen ja laittoman raja eläinten kohtelussa voimassa olevan sääntelyn mukaan? Tule kuuntelemaan ja kyselemään asiantuntijaluennoille eläinsuojelun kehityksestä ja nykytilasta!

Kesto ja kurssimaksu: 4 x 2 oppituntia, 20 €. Voit ilmoittautua myös vain yksittäisille luennoille täällä. Myös kunkin luentokerran tarkat ajat ja sisällöt näet klikkaamalla ko. tapahtuman tiedot auki.

Ilmoittautuminen: Koko sarjaan 17.1. mennessä, yksittäisille luennoille noin 2 viikkoa ennen kutakin luentoa.

Opetus toteutetaan etänä Zoomin välityksellä. Etäopetusta varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, kameralla ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet). Saat ohjeen lähempänä kurssin alkua. Otathan yhteyttä, jos et ole saanut ohjetta opetuksen alkamisaamuun mennessä. Tarkistathan myös roskapostisi.

Webinaarisarja toteutetaan yhteistyössä Savonlinnan kesäyliopiston kanssa. Osallistujien sähköpostiosoitteet välitetään Savonlinnan kesäyliopistoon kurssiin liittyvää tiedotusta varten.