Hakukoneoptimoinnin perusteet

Aika: 9.5. ti klo 9.00–16.00

Tavoite ja sisältö: Hakukoneoptimoinnin koulutuksessa käydään läpi kattava ja käytännönläheinen tietopaketti, jonka avulla osallistuja voi lähteä omatoimisesti kehittämään sivuston orgaanista hakukonenäkyvyyttä.
• Hakukoneoptimoinnin perusteet
• Hakusanatutkimus: Miten löydän oikeat hakusanat?
• Sivujen sisäinen optimointi: metatiedot, sisältö ja teksti, otsikointi, kuvien optimointi, URL-osoitteet ja ankkuritekstit, sisäiset linkitykset, navigaatio
• Sivujen ulkoinen optimointi: ulkoiset linkitykset, Google My Business
• SEO-työkalupakki.

Kohderyhmä: Koulutus sopii kaikille verkkosivujen parissa työskenteleville, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään Googlessa. Esimerkiksi markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä toimiville, nettisivujen ylläpitäjille ja yrittäjille. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa tietämystä hakukoneoptimoinnista.

Kouluttaja: Juho-Petteri Kiviranta

Kesto: 8 t

Ilmoittautuminen: 24.4. mennessä

Opetus toteutetaan etänä Zoomin välityksellä. Etäopetusta varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, kuulokemikrofonilla (esim. puhelimen kuulokkeet). Kamera on suotava. Saat ohjeen lähempänä kurssin alkua. Otathan yhteyttä, jos et ole saanut ohjetta opetuksen alkamisaamuun mennessä. Tarkistathan myös roskapostisi.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen kesäyliopiston kanssa. Osallistujien sähköpostiosoitteet välitetään Päijät-Hämeen kesäyliopistolle kurssitiedotusta ja teknistä tukea varten. 

Asiasanat: sosiaalinen media, sisältömarkkinointi, hakukoneoptimointi, some, some-markkinointi, markkinointi, myynti