Tekoälypalvelut asiantuntijatyön tukena

Aika: 30.01.2024 klo 14:00-16:00

Reaaliaikainen etätoteutus Zoomissa. Etäopetusta varten  tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, kameralla ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet). Saat ohjeen lähempänä kurssin alkua. Tilaisuudesta ei tule tallennetta.

Tavoite ja sisältö: Tekoälypalvelut asiantuntijatyön tukena -webinaarissa tutustutaan erilaisiin palveluihin, joita voi hyödyntää osana asiantuntijatöitä. Esiteltävät palvelut toimivat sopivat esimerkiksi kääntämiseen, tiedonhakuun aineistoista ja eri materiaalien tiivistämiseen. Webinaarissa tutustutaan myös mm. oman digitaalisen omalla äänelläsi puhuvan kaksosen luomiseen. Esiteltävät palvelut toimivat osittain ilman kirjautumista, osa vaatii kirjautumisen ja osa on maksullisia.

Kohderyhmä: Koulutus sopii eri alojen asiantuntijoille mm. opetus- ja kasvatusalan henkilöstölle sekä muille aiheista kiinnostuneille.

Kouluttaja: KM, FM Jukka Lehtoranta

Webinaari toteutetaan yhteistyössä Hämeen kesäyliopiston kanssa.  Osallistujien sähköpostiosoitteet välitetään Hämeen kesäyliopistoon kurssiin liittyvää tiedotusta varten.