Luo mediaa tekoälyä hyödyntäen

Aika: 04.12.2023 klo 14:00 - 16:00

Reaaliaikainen etätoteutus Zoomissa. Etäopetusta varten  tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, kameralla ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet). Saat ohjeen lähempänä kurssin alkua. Tilaisuudesta ei tule tallennetta.

Tavoite ja sisältö: Luo mediaa tekoälyä hyödyntäen -webinaarissa tutustutaan erilaisiin tapoihin luoda erilaisia medioita tekoälyn avulla. Medioita voidaan luoda tekstistä tai olemassa olevasta aineistosta. Webinaarissa keskitytään eniten kuvien luomiseen, mutta tutustutaan myös videoiden ja musiikin tekemiseen. Samalla pohditaan tekoälyn ja tekijänoikeuksien välistä suhdetta. Esiteltävät palvelut toimivat osittain ilman kirjautumista, osa vaatii kirjautumisen ja osa on maksullisia.

Kohderyhmä: Koulutus sopii eri alojen asiantuntijoille mm. opetus- ja kasvatusalan henkilöstölle sekä muille aiheista kiinnostuneille.

Kouluttaja: KM, FM Jukka Lehtoranta

Webinaari toteutetaan yhteistyössä Hämeen kesäyliopiston kanssa.  Osallistujien sähköpostiosoitteet välitetään Hämeen kesäyliopistoon kurssiin liittyvää tiedotusta varten.