Haku informaatiotutkimuksen aineopintoihin

Hakeutuminen informaatiotutkimuksen aineopintojen (36 op, vastuuyliopisto Oulun yliopisto) opiskelijaksi:

- Opintoihin voidaan ottaa enintään 30 opiskelijaa.
- Edellytyksenä opintoihin on, että opiskelija on suorittanut informaatiotutkimuksen perusopinnot vähintään kokonaisarvosanalla hyvät tiedot (3/5).
- Opiskelupaikan hakijaksi ilmoittaudutaan tämän "Haku informaatiotutkimuksen aineopintoihin" -kurssin kautta. Paina painikkeesta  "Ilmoittaudu" ja täytä lomakkeen tiedot huolellisesti. Tarkista erityisesti, että sähköpostiosoitteesi on oikein.
- Huom. Ilmoittautuminen hakijaksi ei ole vielä ilmoittautuminen opintoihin vaan opiskelupaikka varmistuu vasta hakuajan päätyttyä!
- Jos hakijoita on enemmän kuin ryhmään voidaan ottaa, valinta suoritetaan arpomalla. Valinnasta ilmoitetaan hakuajan päätyttyä kaikille opintoihin hakeneille.
- Haku alkaa 1.3.2023 ja päättyy maanantaina 21.8.2023 kello 12.00.
- Informaatiotutkimuksen perusopintojen tulee olla suoritettuna hakuajan päättymiseen mennessä. Valintojen varmistuttua tulee toimittaa kesäyliopistoon kopio perusopintojen suoritustodistuksesta.
- Hakemuksen opintoihin voi perua hakuajan loppuun saakka. Hakuajan päätyttyä ilmoittautuminen on sitova opintoihin valituille ja peruutusehdot astuvat voimaan.