Jaksamiskurssi (itsenäisesti opiskeltava verkkokurssi)

Aika: 13.11.-31.12. (kurssin materiaalit ovat katsottavissa 1.3.2024 saakka).

Sisältö ja tavoite: Haluatko saada lisää jaksamista arkeen? Mitä kuuluu omalle jaksamisellesi työssä ja vapaa-ajalla?

Jaksamiskurssilla tulet sukeltamaan elämäsi tärkeimpiin asioihin, henkilökohtaiseen jaksamiseen sekä unen, palautumisen ja luontoilun merkitykseen. Leirillä puhutaan myös mm. omien rajojen vedosta ja taidosta sanoa EI. Pääset myös syvärentoutumaan, sillä jokainen osuus päättyy syvärentoutukseen, jonka teet omaan tahtiisi.

Jaksamiskurssi sisältää omaan tahtiin kuunneltavat videot, syvärentoutukset, henkilökohtaisia tehtäviä sekä Hyvinvoinnin Työkirjan.

Konkreettisen ja käytännönläheisen verkkokurssin päähuomio on omassa jaksamisessa, välineissä ymmärtää ja hallita kriisiä ja kaaosta, palauttavassa unessa ja palautumisessa sekä onnistuneessa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa. Saat myös 3 syvärentoutus-tallennetta, jotka voit kuunnella useamman kerran.

Jaksamiskurssi käydään läpi omaan tahtiin siten, että osuuksien välillä on hyvä pitää taukoa 1-2 viikkoa. Jokaisen osuuden videot päättyvät syvärentoutukseen.

Videotallenteet ovat käytettävissäsi 2 kk Jaksamiskurssin päättymisen jälkeen.

Kurssin tavoitteet:

  • Saada tiedon ja itse tekemisen kautta käytännön työkaluja parempaan jaksamiseen, virkistävään uneen, aitoon palautumiseen ja työn ja vapaa-ajan parempaan yhteensovittamiseen.
  • Luoda ymmärrystä omista hyödyllisistä ja haitallisista toimintatavoista. Oppia tunnistamaan tekijöitä ja tilanteita, joissa työ ja vapaa-aika aiheuttavat stressiä, uni kärsii ja palautuminen saattaa jäädä kokonaan tapahtumatta.
  • Saada nollattua aivojen kuormitusta ja huolehtia palautumisesta ja virkistävästä unesta.
  • Vahvistaa käsitystä omista vahvuuksista ja niiden hyödyntämisestä ja oppia tunnistamaan omat kehitettävät osa-alueet.

Kouluttaja: Essi Juvakka, psykologi (PsM), psykoterapeutti (ET), perheterapeutti ja viestintävalmentaja, essi.juvakka@essive.fi

Kesto: 9 ot

Kurssimaksu: 79€