Riemullinen öljypastelli

Aika: 24.7.-28.7.2023 ma-pe klo 10.00–15.30

Tavoite ja sisältö: Koe öljypastellin riemulliset mahdollisuudet piirtää ja maalata Suomenlinnan maisemaa. Kurssin tehtävät tukevat viikon teemaa ”Kuvan fiilis”. Mahdollisuus yhdistää akvarelli-/vesivärimaalaukseen. Maalaamme ulkona. Saat henkilökohtaista ohjausta, jossa mahdollisuus keskittyä oman käsialasi löytämiseen. Soveltuu ihan kaiken tasoisille tekijöille.

Varusteet: Varaathan asianmukaiset säähän soveltuvat varusteet: hattu ja aurinkosuoja tai lämpimät, tuulelta suojaavat varusteet viileämmällä säällä.  Mukaan kannattaa ottaa myös kunnon eväät.

Tarvikkeet: Jos jo omistat öljypastelliliituja, ota ne mukaan. Jos et ole vielä hankkinut, osta ensimmäiselle kerralle värejä mieltymyksesi mukaan (esim. sininen + punainen + keltainen taikka musta, + okra + valkoinen tai vaikkapa vain yksi musta). Parhaimman laatuisia värejä myydään yksitellenkin. Ota mukaan myös öljypastellimaalaukseen tarkoitettu lehtiö (esim. koko a4 ja a3). Sellainen, jossa on tukeva taustapahvi, on kätevin. Opettaja kertoo materiaaleista heti kurssin alussa.

Kesäyliopiston ilmoittautumisvahvistuksella saat 10–20 % alennusta Temperan (Uudenmaankatu 16) ja 20 % alennusta Taidemaalariliiton Taiteilijatarvikevälityksen (Erottajankatu 9 B) normaalihintaisista taidetarvikkeista.

Yhteistyössä: Helsingin Taiteilijaseura