Viron alkeiskurssi 1, 3 op

Aikataulu:
29.5.–6.6. ma–pe klo 16.30–19.45, 7.6. ke klo 16.30–19.00
Loppukoe 8.6. to klo 16.30–18.45
Uusinta 28.7. pe klo 10.00–11.30

Kurssi opetetaan etäopetuksena. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, äänentoistolla ja mikrofonilla (esim. puhelimen kuulokkeiden mikrofoni, ellei tietokoneessa ole omaa). Kamera on hyvin suositeltava

Tavoite ja sisältö: Viron alkeiskurssi on kommunikatiivinen kielikurssi, jossa pääpaino on suullisen kielitaidon opettelussa ja kehittämisessä. Perehdymme myös peruskielioppiin ja sanastoon sekä maantuntemukseen ja tapakulttuuriin. Tiiviisti etenevän kurssin ajalle kannattaa varata aikaa myös kotitehtävien tekoon. 

Lähtötaso: -

Suoritustapa: Opintopistesuoritus edellyttää hyväksytyn kokeen lisäksi 75 % läsnäoloa. Huomaathan, että myös etäoppitunneilla on oltava paikalla!

Arvosteluasteikko: hyv-hyl

Kirja: Kohtume Eestis! (2018 uudistettu painos), alkuosa kirjasta. Oppikirja mukaan heti ensimmäiselle tunnille!

Korvaavuus: Kielikeskuksen viron alkeiskurssi 1 (Helsingin yliopisto).

Opettaja: FM Klarika Sander-Komulainen

Kesto: 36 oppituntia

Voit myös ilmoittautua suoraan alkeiskurssit 1 ja 2 yhdessä sisältävään 60 oppitunnin pakettiin.

Suoritusmerkinnät: Helsingin yliopiston opiskelijoille suoritetut opintopisteet kirjataan suoraan opintorekisteriin. Muut saavat opintosuoritusotteen Oma Opintopolku -palvelusta. Suoritusmerkintä edellyttää kirjautumista Helsingin yliopiston Sisu-järjestelmään tämän kurssin opiskelijaksi kurssin alkaessa (koskee myös HY:n opiskelijoita). Sisu-kirjautumislinkki lähetetään kesäyliopistosta kurssin alkaessa ja kirjautuminen tulee tehdä ohjeessa annettuun viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.