Johdatus positiiviseen pedagogiikkaan ja laaja-alaiseen hyvinvointiopetukseen -itsenäisesti opiskeltava verkkokurssi

Aika: Itsenäisesti opiskeltava verkkokurssi on avoinna 12 kuukautta ilmoittautumisesta.

Sisältö: Johdatus positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sisältöihin on mielenkiintoinen katsaus aiheen tunnetuimpiin teorioihin ja käytänteisiin, joiden avulla voidaan lisätä lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia ja oppimista.

Tutustu positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sisältöihin itsenäisesti ja omaan tahtiisi!

Johdatus positiiviseen pedagogiikkaan ja laaja-alaiseen hyvinvointiopetukseen on kurssi, jonka aikana opit tärkeimmät sisällöt positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen teoreettisista sisällöistä sekä saat käyttöösi kymmeniä harjoituksia ja materiaaleja hyvinvointitaitojen opetukseen. Tärkeä sisältö koulutusohjelmassa on myös aikuisen oman hyvinvoinnin vahvistaminen, minkä työkalut tulevat kurssilla tutuiksi.

Kurssi sisältää:

  • yli 20 lyhyttä videoluentoa ja -harjoitusvideota
  • kymmenittäin hyvinvointitaitoharjoituksia
  • materiaaleja opetuksessa käytettäväksi
  • aikuisen oman hyvinvoinnin interventioita
  • Kurssin suorittamiseen on aikaa 12 kuukautta.

Kesto: Kurssin laajuus on 5 opintopistettä, joka vastaa noin 135 tunnin työpanosta.

Kouluttajat: Pääkouluttaja Pauliina Avola, KM, Kukoistava kasvatus – Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen käsikirjan ja Kukoistava tehtäväkirjan kirjoittaja , Väitöskirjatutkija, AmO Ammatillinen opettaja (psykologia, kasvatustiede, liiketalous), Positive Psychology Coach® –koulutusohjelman kehittäjä ja koulutusohjelmajohtaja, Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelman kehittäjä ja kouluttaja, MB Master Coach, MB Elämäntaidonvalmentaja, EIF Enneagrammi-kouluttaja, NLP Practitioner, NEPSY-valmentaja.

Tällä hetkellä Pauliina tekee Tampereen yliopistossa väitöskirjatutkimusta positiivisen psykologian ja positiivisen pedagogiikan kouluttautumisen vaikutuksista opettajien hyvinvointiin ja asiantuntijuuden kehittymiseen. Pauliina kouluttaa Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettajia, Positive Psychology Coacheja, Positiivisen psykologian kursseja sekä MB Elämäntaidonvalmentajia.

Susanna Heikari KM, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kouluttaja, digitaalisten oppimisympäristöjen ja tulevaisuuden oppimisen erityisasiantuntija, CFM mindfulnesskouluttaja

Viivi Pentikäinen VTM, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kouluttaja, Väitöskirjatutkija

Päivi Kärki FM, Terveystiedon lehtori, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kouluttaja

Sanna Kumpu, Ammatillinen opettaja, Positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointitaitojen kouluttaja, Positive Psychology Coach, Tradenomi

Kurssimaksu: 290€