Ohjatut rentoutumishetket verkossa (maksuton)

Aika: ke 15.3., 12.4. ja 10.5. klo 17.30-18.30 

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja voit osallistua yhteen tai useampaan rentoutumishetkeen samalla ilmoittautumisella. 

Tilaisuus pidetään etäyhteydellä. Tarvitset tietokoneen, jossa on mikrofonin ja jonkinlainen kaiutin (tietokoneen oma riittää) sekä nettiyhteys. Saat tarkemman ohjeen lähempänä tilaisuuden ajankohtaa - varmistathan, että annat ilmoittautuessasi toimivan sähköpostiosoitteen!

Sisältö: Kiire, vaatimukset, työ ja tekemistä täynnä oleva vapaa-aika sekä maailman tilanteet altistavat meitä stressille. Yhä useampi kokee haitallista stressiä, jos ei jatkuvasti niin usein. Niin fyysiset kuin psyykkiset kuormitukset ja sairaudet, joissa stressi on osasyynä lisääntyvät huolestuttavan paljon. Stressistä on tullut uusi kansansairaus monessa mielessä.

Ihmisellä on kuitenkin luontainen kyky vaikuttaa stressiin, varsinkin sen haitalliseen muotoon. Kaiken kiireen ja suorittamisen keskellä olemme unohtaneet tämän luontaisen kyvyn. Kyvyn rentoutua. Kehon ja mielen rentoutunut tila kertoo meidän autonomiselle hermostollemme, että kaikki on hyvin. Eli rentoutuminen on ”pakene taistele -tilan” vastakohta.

Rentoutuminen on kaiken tekemisen vastakohta, joka edesauttaa kehon ja mielen psykofyysistä hyvinvointia.

Lukuisten tutkimusten mukaan säännöllisesti tehdyillä rentoutusharjoituksilla on todettu hyötyjä kuten mm.
- stressinhallinta: stressihormonien eritys hidastuu
- elämänhallinta: parempi tasapainotila jolloin mm. univaikeudet ja ahdistustilat vähenevät tai poistuvat, itsearvostus lisääntyy
- yleinen hyvinvointi: verenpaine laskee, hapenkulutus pienenee, aineenvaihdunta tehostuu, immuunisuojan toiminta vahvistuu, lihasjännitykset ja kiputilat vähenevät
- parempi keskittymiskyky ja muisti tehostaa työntekoa ja oppimista
-ihmisen psykofyysinen tasapaino ja kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee

Nyt sinulla on mahdollisuus maksutta osallistua kolmen kerran maksuttomiin ohjattuihin rentoutumishetkiin! Ohjatut rentoutumishetket sopivat kaikille stressinhallinnasta kiinnostuneille.

Luennoitsija: Riitta Korpela, Rentoutumisohjaaja, Sertifioitu mentaalivalmentaja, Työnohjaaja, Esimiesvalmentaja, Työyhteisöjen kehittäjä, Työyhteisösovittelija, NLP trainer, Mental trainee, Mental manager, NLP coach, yrittäjä.

Kesto: 4 ot

Kurssin aikataulu:
  • Ke 15.03.2023 17:30-18:30 Etäopetus / Distance learning
  • Ke 12.04.2023 17:30-18:30 Etäopetus / Distance learning
  • Ke 10.05.2023 17:30-18:30 Etäopetus / Distance learning
Lisää kurssi omaan kalenteriisi