Ruotsin abikurssi, ryhmä B

Aika: 31.7.-4.8.2023 joka arkipäivä klo 9.00-12.15 sekä 7.8.-15.8. ma-ti klo 17.00-20.15

Sisältö: Tällä kurssilla kerrataan lukion oppimäärän mukaisesti ruotsin keskeistä kielioppia ja sanastoa. Pääpaino on yo-kirjoituksiin valmistautumisessa vanhoja ylioppilaskokeita tekemällä. Kurssilla saat henkilökohtaista ohjausta ja neuvoja, kuinka onnistut mahdollisimman hyvin tulevassa yo-kokeessa. Kurssi sopii sekä A-ruotsin, että B-ruotsin kirjoittajille.

Materiaali: Kurssimateriaalina opettajan omat materiaalit ja ylioppilaskoetehtävät. 

SuoritustapaKurssi toteutetaan etäopintoina, jota varten tarvitset oman tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla. Kurssin luennot pidetään Teamsin välityksellä ja kurssilla on käytössä oppimisalusta Moodle. Kurssi sisältää opettajan pitämien oppituntien lisäksi kotitehtäviä ja itsenäistä työskentelyä. 

Kohderyhmä: Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kerrata lukion oppimäärää. Voit siis olla joko ylioppilaskirjoituksiin tähtäävä abiturientti tai opiskelija, joka haluaa kerrata lukion oppimäärää. Kurssi sopii sekä A-ruotsin, että B-ruotsin kirjoittajille.   

Hyväksilukeminen: Helsingin seudun kesäyliopiston kurssien kesto ja sisältö vastaavat lukion opetussuunnitelman kertauskursseja ja useissa lukioissa kurssi voidaan hyväksilukea osaksi lukio-opintoja. Pyydäthän päätöksen hyväksilukemisesta etukäteen omasta oppilaitoksestasi.